Stubbfräsning i Åkersberga, Täby och Danderyd

Botnia Maskin och Trädgård

Stubbfräsning i Åkersberga, Täby och Danderyd

Hos oss på Botnia Maskin och Trädgård kan man erhålla hjälp med det mesta som rör stubbfräsning i och omkring Åkersberga, Täby och Danderyd. Inom detta område har vår personal en synnerligen omfattande kunskap och erfarenhet. Det kan vara bra att veta, att vårt företag alltid hjälper alla, oavsett om man behöver hjälp med något stort eller något litet jobb. Vi tar oss dessutom alltid an alla uppdrag i den ordning som de inkommer till oss. Vi värderar alltid alla kunder lika. Ingen särbehandlas eller missgynnas. Detta är principer som vi tycker är väldigt viktiga och de ruckar vi aldrig någonsin på.

Vi jobbar miljövänligt

När vi utför våra tjänster, så premierar vi alltid handverktyg. Ibland är det dock nödvändigt att använda maskindrivna verktyg. Vi försöker i dessa fall används alltid så tysta och så miljövänliga maskiner som möjligt. Vi hoppas att även du som kund tycker att det är viktigt att inte belasta miljön. I så fall är det upplagt för ett gott långsiktigt eller kortsiktigt samarbete.

Verkar detta intressant?

Om du är intresserad av vår verksamhet, så kan du med fördel kontakta oss. Detta kan göras på flera olika sätt. Du kan både ringa oss, skicka oss ett mejl och fylla i och skicka oss det kontaktformulär som finns högre upp på sidan. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med det som du behöver vår hjälp med.